Оздоровлення

ОЗДОРОВЛЕННЯ В 2018 РОЦІ!

Санаторій “Термал Стар”

с. Нижнє Солотвино, Закарпатська область

Лікувальна інфраструктура санаторію включає: бальнеологічні кабінети з сучасним обладнанням, діагностичну лабораторію та бювет мінеральних вод.

3-х разове харчування по системі два – три вибіркових меню. Можливо лікувальне харчування з виконанням дієт, корекція харчування під наглядом лікаря.

Заїзд – 12:00, виїзд – до 11:00.

Вартість для однієї особи на добу при розміщенні в двомісному стандарті протягом лютого-травня 2018 року становить 930,00 грн.

Згідно з  укладеним договором, знижка на путівки для членів профспілки становить – 10%.

Санаторій “Кришталеве джерело”

с. Солочин, Свалявський р-н, Закарпатська обл.

Санаторій «Кришталеве джерело» знаходиться в зоні бальнеологічного курорту «Поляна», в 10-ти хвилинах їзди від станції Свалява.  Головний лікувальний фактор  санаторію «Кришталеве джерело» – вуглекислі гідрокарбонатно-натрієві мінеральні води типу «ЛУЖАНСЬКА – 12» та «ЛУЖАНСЬКА – 3», які використовуються безпосередньо з джерел, розміщених на території санаторію. Наявність кремнію, йоду, цинку та бору робить їх ефективними при захворюваннях органів травлення, імунної, ендокринної, серцево-судинної і сечовивідної систем, а також при порушенні обміну речовин. Точна та швидка діагностика, індивідуальні програми оздоровлення з урахуванням всіх виявлених захворювань, комплексний підхід, що об’єднує цілющу силу природних лікувальних чинників, збалансоване дієтичне харчування екологічно чистими продуктами, всі переваги широкого спектру фізіотерапевтичного лікування, великий вибір можливостей активного відпочинку дають неперевершені результати оздоровлення, відновлюють нормальний обмін речовин та захисні сили організму.

Знижка для членів профспілки – 5%.

Категорія номеру

Вартість на одну особу

02.02.18-28.04.18

22.10.18-28.12.18

Одномісний (12 кв.м.) 1350
Двомісний (18 кв.м.) 1040
Напівлюкс (30 кв.м.) 1370
Люкс (52 кв.м.) 1690

У вартість путівки входить:

• проживання
  • харчування
  • базове лікування
  • паркування
  • відвідування плавального басейну та тренажерного залу
  • Wi-Fi

Санаторій не приймає дітей віком до 3-х років.

Заїзд – 00:00, виїзд – 23:00.

Санаторій “Молдова” м. Трускавець

Санаторій “Молдова”- це сучасний лікувально-діагностичний комплекс. Санаторій розташований в 10-15 хвилинах пішки від центрального бювету, поряд з лісовим масивом та озером, а парк санаторію плавно переходить у паркову частину міста.

Для дітей віком до 6 років проживання в одному номері з батьками без надання додаткового місця – безкоштовно, харчування базове та курортне лікування – за тарифами санаторію.

Розрахунковий час – заїзд і виїзд до 08:00.

При розміщенні в двомісному стандарті (телевізор, холодильник, санвузол, меблі, стандартне дієтичне харчування) вартість становить 790,00 грн. з однієї особи на добу.

Згідно з  укладеним договором, знижка на путівки для членів профспілки становить – 30%.

(*тариф включає відвідування СПА – басейну, сауни, джакузі – 1 година в день)

(**Ціна абонементу СПА – 90 грн., за умови, що кількість годин відповідає кількості днів у путівці)

Санаторій “Шахтар”, м. Трускавець

Санаторій «Шахтар» приймає на лікування людей із захворюваннями: шлунково-кишкового тракту, печінки, нирок, сечового міхура, простати, підшлункової залози та ін. Допоможуть тут і діабетикам. Здравниця має власний медичний центр, обладнаний найсучаснішою діагностичною апаратурою.
Тут працюють висококласні спеціалісти з багаторічним досвідом. Лікувальний ефект призначеного лікування підсилює дієтичне харчування та вживання мінеральних вод «Нафтусі», «Марусі» та «Софії», якими славиться курорт Трускавець.

Розрахунковий час – заїзд і виїзд до 00:00.

Вартість розміщення у двомісному номері (проживання + лікування + харчування) на 1 день становить 780,00 грн.

У вартість номерів включено відвідування басейну та тренажерної зали.

Дітям у віці від 5 до 10 років у супроводі дорослих, проживання на додатковому місці надається безкоштовно, харчування базове та курортне лікування – за тарифами санаторію .

Санаторій “Червона калина” Рівненська обл., с. Жобрин, вул. Лісова 1,

Оформлення прибулих по путівках – з 12-00 години. Поселення після 14.00 год. При ранньому заїзді (до 12.00 год.) та при пізньому виїзді (після 12.00 год.) проводиться доплата у розмірі 50% вартості проживання за одну добу. У день поселення перша послуга – обід, у день виїзду остання послуга – сніданок.

Надається знижка для членів профспілки у розмірі 5% від вартості ціни путівки

Вартість для однієї особи при розміщенні в двомісному стандартному номері становить 520,00 грн.

Діти до 6 років поселяються без надання ліжка, харчування та лікування сплачується додатково

У вартість путівки включено п’ятиразове харчування, проживання, цілодобовий медичний нагляд, базові лікувальні процедури та  консультація лікаря по профілю захворювання.

Процедури призначаються лікарями санаторію відповідно до санаторно – курортної картки.

Санаторій “Хорол”, м. Миргород, Полтавська обл.

Розрахунковий час – 00-00 годин. Виїзд в останній день терміну дії путівки до 23-00 год

Три упорядкованих спальних корпуси санаторію “Хорол”, а також окремий лікувальний корпус та бювет розташовані вздовж мальовничих берегів річки Хорол.

Санаторій “Хорол” має спеціалізоване відділення матері і дитини для лікування органів травлення.

Відділення хворих дітей із захворюванням органів травлення у супроводі батьків

2-місна кімната з усіма зручностями «економ» – для дорослого 564,00 для  дитини – 517,00

При скороченні строку перебування (менше ніж 21 день), доплата складає 42 грн. за дорослого і 40 грн. за дитину.
Вартість бронювання 1-місних, покращених номерів і номерів “Люкс” складає – 100 грн. з людини.
Вартість проживання для дітей складає:

до 4 років –  60%,  з 4 до 10 років – 50% ; з 10 до 18 років – 30%;
Вартість путівки для дітей на приставному місці складає:

до 10 років – 50%  від вартості путівки; від 10 до 16 років – 70%; від 16 до 18 років – 80% .
Харчування дітей до 4 років – 68 грн/на добу.

Згідно з  укладеним договором, знижка на путівки для членів профспілки становить – 5%.

Санаторій “Квітка полонини”

с. Солочин, Свалявський р-н, Закарпатська обл.

Лікувальна мінеральна вода “Лужанська 4”, “Лужанська 7”, “Поляна Квасова”, харчування дієтичне. В санаторію також є номера «Напівлюкс», «Люкс», «Люкс-апартаменти»

Надається знижка у розмірі 5% від вартості ціни путівки

Санаторій “Жовтень”, м. Київ, Конча-Засча.

Санаторно-курортне лікування з захворюваннями серцево-судинної системи, дихальної, травної, нервової системи та захворюваннями опорно-рухового апарату

Жовтень-травень

Термін лікування від 12-21 днів

2-х місний стандарт з усіма зручностями (душ,туалет,телевізор,балкон) 480,00

Клінічний санаторій “Аркадія” Державної прикордонної служби України (вч 1489)

м. Одеса, Гагарінське плато, 1

В санаторії функціонують відділення загального профілю та відділення медичної реабілітації, які проводять лікування  та оздоровлення серцево-судинної системи, органів дихання, центральної та перефиричної нервової системи, опорно-рухового апарату, шлунково-кишкового тракту та сечостатевої системи.

Санаторій для дітей з батьками “Скадовськ”, м. Скадовськ

Санаторій розташований в екологічно чистій парковій зоні, за 100 метрів від берегової зони із обладнаним власним лікувальним пляжем. Профільним напрямок санаторно-курортної діяльності – лікування захворювань органів дихання, шкіри, суглобів, нервової системи, системи кровообігу, ендокринної системи та ін. Харчування – 4-х разове меню на замовлення.

Вартість на добу для дорослого – 450,00 грн., для дитини – 370,00 грн.

Діти приймаються з 4-х років.

Клінічний санаторій “Авангард”

вул. Шевченка, 16, м. Немирів, Вінницька обл.

Багатопрофільний лікувально-оздоровчий заклад з старовинним дендропарком, має власне родовище мінеральної радонової води. Харчування чотирьохразове, що складається з 15 видів дієтичного меню за системою попереднього замовлення.

Лікування поєднує сучасні лікувальні та діагностичні технології з природними лікувальними факторами.

База відпочинку “Братислава” с.Більшовик, Херсонська обл.

Будиночок надається не менше ніж на 3-4 особи.

Кардіологічний санаторій “Ворзель”

Київська обл., смт. Ворзель, вул. Захисників України, 5 (Дзержинського, 5).

У санаторії Ворзель використовується комплексний метод реабілітації при лікуванні осіб, які проживають в екологічно несприятливих, радіаційно-забруднених районах, працюють на виробництвах зі шкідливими умовами праці. Для підвищення імунітету організму, активізації обмінних процесів використовується внутрішньосудинне лазерне опромінення крові.

Профілі санаторію Ворзель:

захворювання сердцево-судинної системи;

наслідки гострого інфаркту міокарду;

наслідки гострих цереброваскулярних порушень;

захворювання нервової системи;

захворювання органів опірно-рухомого апарату;

захворювання органів дихання і ЛОР-органів;

захворювання органів зору;

лікування наслідків захворювань, пов’язаних з радіаційним забрудненням.

Тут широко використовуються різні види електро- і світлолікування, а у водолікарні можна прийняти морські, перлинні, кисневі, азотні, скипидарні та йодобромні лікувальні ванни.

Відпочиваючі можуть отримати підводний душ-масаж та чотири види інших лікувальних душів: Шарко, дощовий, висхідний, циркулярний. У інгаляторії робляться інгаляції різними лікарськими препаратами, травами, медом, мінеральними водами, використовується електроаерозольна терапія.

Вартість на одну особу за добу:

• 1-кімнатний двомісний номер – 497,00 грн;
  • одномісний номер – 547,00 грн.;
  • 2-кімнатний двомісний “Люкс” – 597,00 грн.