26-а річниця створення Генеральної дирекції з обслуговування іноземних представництв

08.05.2018

28 квітня профспілковий комітет та адміністрація Державного підприємства «Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв», в рамках святкування 26-ї річниці створення Генеральної дирекції, провели святкову толоку з висаджування дерев та наведення порядку разом з запрошеними керівництвом Профспілки працівників державних установ м. Києва, представниками консульських та дипломатичних установ та Адміністрації Президента України.

Урочисту частину відкрив Генеральний директор ДП «Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв» Павло Кривонос, який привітав присутніх з визначною датою, а представник зачитав вітальний лист від Адміністрації Президента України.

GRK_7805

Також, виступив Голова Профспілки працівників державних установ м. Києва Віталій Почтовий, який подякував адміністрації Генеральної дирекції за всебічну підтримку діяльності профспілкової організації і наголосив, що ця підтримка визнана на всеукраїнському рівні – Павло Кривонос нагороджений найвищою нагородою Федерації профспілок України «За соціальне партнерство». Крім того, Віталій Семенович вручив Почесні грамоти Президії профспілковим активістам дирекції та ще раз привітав з річницею створення.

ARM_7867

GRK_7892

Продовженням стало урочисте відкриття спортивно-оздоровчого комплексу для членів профспілки Генеральної дирекції, а на завершення відбувся святковий концерт.

ARM_7884