Дитячі новорічні вистави

06.12.2017

Шановні члени профспілки!

Київський міський комітет профспілки працівників державних установ пропонує квитки на Новорічно-Різдвяні свята та зимові канікули 2017 – 2018 року.

• Київський академічний театр ляльок (вул. Грушевського, 1-А) – вартість квитка  100,00 грн. (без подарунка), на кожну особу, не залежно від віку, потрібен квиток;
  • Київський академічний театр оперети (вул. Велика Васильківська, 53/3, станція метро “Олімпійська”) – вартість квитка від 20,00 до 100,00 грн. (без подарунка) – вистава “Острів скарбів”;
  • Київський академічний драматичний театр імені Івана Франка (пл. І.Франка, 3) – вартість квитка від 15,00 до 100,00 грн. (без подарунка) – вистава “Чарівний голос Джельсоміно”;
  • Національна музична академія України імені П.І. Чайковського (Консерваторія) (вул. Городецького, 1-3/11) – вартість квитка 180,00 грн., (в тому числі подарунок, вартістю 80,00 грн.) – вистава “Різдвяна мандрівка на Чумацький шлях” Новорічне дійство зі Святим Миколаєм і карколомною пригодою українських дітлахів Івася та Зоряни, що стали на відважну боротьбу з силами зла. Потвори підземелля Морок і Темрява крадуть світло. Новий рік не надійде! Що робити? Івась і Зоряна відряджаються по небесній драбині на небо. На шляху повстають нездоланні перешкоди: багатоголовий дракон та нетопирі, космічні пірати та крижаний холод, але дітлахи вірять в перемогу, тим більше, що їм допомагають ціла зала маленьких друзів та Святий Миколай. Спільними зусиллями юні герої долають перешкоди і здобувають Зірку, якою знищують темряву і морок. Над Україною стає різдвяна зоря. Київщина і Галичина, Буковина і Донбас, Таврія і Волинь – все осяяне різдвяною Зіркою. А Святий Миколай обдаровує подарунками малюків біля найкращої української ялинки столиці. Ласкаво просимо дітей і дорослих разом з нами пережити цю новорічну подорож.
  • Центр культури та мистецтв Національного авіаційного університету  (просп. Комарова, 1) – вартість квитка 190,00 грн. (в тому числі подарунок, вартістю 50,00 грн.) -вистава  “Новорічна казка “Неверленд” 23.12.17 та 24.12.17 – Перше в Україні грандіозне казкове шоу «Неверленд», яке поєднало в собі циркову виставу світового рівня, найталановитіших українських артистів та унікальне шоу фонтанів, що танцюють. Історія про хлопчика, що вміє літати та чарівну країну, що оживе перед вами. Ви побуваєте на святі фей та вирушите на пошуки скарбів з піратами. Яскраві персонажі, польоти та перетворення перенесуть вас у світ захопливих пригод.

Звертаємо вашу увагу, що відповідно до розділу ІІ статті 12 Закону України “Про театри і театральну справу” глядачі з дітьми віком до 2-х років на виставу не допускаються.