Міжнародне співробітництво

29.10.2020

В рамках розвитку міжнародного співробітництва та обміну досвідом з галузевими профспілками зарубіжних країн були підведені підсумки виконання договору про співпрацю між Профспілкою державних установ, муніципалітетів, підприємств та фінансових працівників Латвії та Профспілкою працівників державних установ м. Києва.

В процесі підбиття підсумків сторони позитивно оцінили вплив дії договору на впровадження окремих новацій розроблених профспілками обох країн у представництво членів профспілки та надання допомоги профорганізаціям з фінансової та правової роботи.

Крім того, з метою відзначення багаторічної плідної співпраці та з нагоди ювілеїв створення галузевих профспілок, Профспілка працівників державних установ м. Києва була відзначена пам’ятною нагородою «LVIPUFDA Jubilejas Goda zimi «100 gadu jubijea». Латвійським колегам вручено вищу нагороду Профспілки працівників державних установ м. Києва «Знак Пошани».

nagorodu