Нагородження учасників Конкурсу дитячого малюнку

25.10.2017

logo

Керівництвом Профспілки працівників державних установ м. Києва 24 жовтня було проведено нагородження переможців та учасників Конкурсу дитячого малюнку 2017 року.

Для привітання маленьких талантів, до актової зали Київського міського комітету профспілки було запрошено також і батьків учасників творчих змагань. Незважаючи на велику кількість учасників, Президією профспілки було прийнято рішення про відзначення не тільки переможців Конкурсу у двох вікових номінаціях, а й заохочення  всіх дітей. Для цього, окрім грошових премій переможцям, для лауреатів конкурсу було підготовлено окремі подарунки та дипломи.

У вітальному слові до учасників, заступник Голови Профспілки Микола Машталер подякував дітям та їх батькам за активну участь, та зауважив на дуже складному рішенні, яке приймав організаційний комітет конкурсу при визначенні переможців, адже практично всі, з більш ніж 150 робіт, могли претендувати на призові місця. Також було наголошено на необхідності подальшого розвитку дитячої творчості не тільки на рівні міського комітету, а й в установах та організаціях, де діють членські організації.

У відповідності до розробленого положення, визначення переможців проводилось у двох вікових групах: до 9 років та від 10 років. За підсумками Конкурсу, переможцями стали:

У віковій групі до 9 років:

   – 1 місце  – Лазор Марія, 6 років, за малюнок «Хочу братика чи сестричку» (ОППО Київської міської державної адміністрації);

–  2 місце – Чух Володимир, 9 років, за малюнок «Моя заповітна мрія» (ППО Національного банку України);

– 3 місце – Ємець Кристина, 7 років, за малюнок  «Голуб щастя та миру»  (ППО Регіонального відділення Фонду державного майна України по місту Києву);

У віковій групі від 10 років:

   – 1 місце  – Танцюра Анастасія, 14 років, за малюнок «Зелена спокуса» (ОПО Територіальних центрів соціального обслуговування);

–  2 місце – Головіна Анна, 10 років, за малюнок  «Моя заповітна мрія – зловити метелика» (ППО Національного банку України);

– 3 місце – Ричік Марія, 12 років, за малюнок «Моя дружна сім’я» (ОПО Міністерства внутрішніх справ України).

Переможці отримали дипломи, грошові премії та цінні подарунки. Дипломи, цінні подарунки та солодощі також отримали всі учасники конкурсу. Також всі учасники конкурсу отримали по два безкоштовні запрошення на новорічні вистави, що проводитимуться Профспілкою працівників державних установ м. Києва.

IMG_0026

IMG_0036
IMG_0042

Київський міський комітет профспілки працівників державних установ щиро вітає маленькі таланти та бажає подальших творчих успіхів!

IMG_0053

IMG_0050

IMG_0043