Новини законодавства

17.08.2016

logo

Шановні члени профспілки!

Кабінетом Міністрів України прийнято Постанову від 08.16.2016 №500 “Про затвердження Порядку надання державним службовцям матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань”

ПОСТАНОВА

від 8 серпня 2016 р. № 500

Київ

Про затвердження Порядку надання
державним службовцям матеріальної допомоги
для вирішення соціально-побутових питань

Відповідно до  частини другої статті 54 Закону України “Про державну службу” Кабінет Міністрів України постановляє:

Затвердити Порядок надання державним службовцям матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань, що додається.

ПОРЯДОК
надання державним службовцям матеріальної
допомоги для вирішення соціально-побутових питань

1. Цей Порядок визначає умови надання державним службовцям матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань (далі — матеріальна допомога) та її розмір.

2. Державним службовцям матеріальна допомога може надаватися один раз на рік у розмірі середньомісячної заробітної плати на підставі особистої заяви.

3. Рішення про надання матеріальної допомоги державним службовцям приймається керівником державної служби у державному органі в межах затвердженого фонду оплати праці.

4. Рішення про надання керівнику державної служби у державному органі та його заступникам матеріальної допомоги приймається керівником відповідного державного органу за погодженням із відповідним органом вищого рівня (у разі наявності такого органу).

5. Державним службовцям, переведеним з одного державного органу в інший, матеріальна допомога надається за умови, що вони не отримували її за попереднім місцем роботи у році, в якому були переведені.

 

За матеріалами офіційного веб-сайту Кабінету Міністрів України.