Підведено підсумки Конкурсу дитячого малюнка 2021 року!

01.11.2021

В конкурсі взяли участь значна частина членських організацій Профспілки, які направили для участі у конкурсі 57 малюнків дітей членів профспілки. З них, організаційним комітетом Конкурсу, було відібрано 25 кращих робіт, які були виставлені для голосування на офіційному сайті міського комітету. Середній вік учасників конкурсу становив 8 років.

У відповідності до розробленого положення, визначення переможців проводилось у двох вікових групах: до 9 років та від 10 років. За підсумками Конкурсу, переможцями стали:

У віковій групі до 9 років:

1 місце  – Дмитренко Антоніна, 6 років, за малюнок «Україночка», ППО Верховного Суду – 1000,00 грн;

2 місце – Запольська Єлизавета, 9 років, за малюнок «Зима – чарівниця», ППО Печерського районного у місті Києві центру соціальних служб ОППО Київської міської державної адміністрації – 700,00 грн;

3 місце – Озарко Злата, 5 років, за малюнок  «Моя країна», ППО Державної казначейської служби України – 500,00 грн.

У віковій групі від 10 років:

1 місце – Цехмейструк Аріна, 10 років, за малюнок «Місячна доріжка», ППО Територіального центру соціального обслуговування Подільського району міста Києва ОПО територіальних центрів соціального обслуговування – 1000,00 грн;

2 місце – Одінцова Дар’я, 15 років, за малюнок  «Моя Україна», ППО Київського міського комітету профспілки працівників державних установ – 700,00 грн;

2 місце – Федоренко Варвара, 11 років, за малюнок «Квітучий смаколик», ППО Управління соціального захисту населення Голосіївської РДА ОППО Київської міської державної адміністрації – 700,00 грн;

3 місце – Верещак Вікторія, 12 років, за малюнок «Я україночка», ППО Верховного Суду – 500,00 грн.

Переможці отримають дипломи, грошові премії та цінні подарунки. Подарунки також отримають всі учасники Конкурсу.

За дорученням Київського міського комітету нагородження буде проведено головами первинних профспілкових організацій.

Київський міський комітет щиро вітає переможців та вдячний всім учасникам Конкурсу за майстерність та активність.