Профспілка вітає переможців перших змагань Спартакіади – 2018!

05.02.2018

Київським міським комітетом профспілки працівників державних установ 03 лютого  було організовано та проведено змагання з кульової стрільби (дистанція – 50 метрів), для участі у яких були запрошено всі трудові колективі, охоплені профспілковим членством Профспілки держустанов м. Києва. Дані змагання поклали початок щорічній Спартакіаді Профспілки 2018 року, яка складатиметься з 7 видів спорту.

Призовий фонд змагань з кульової стрільби, у відповідності до затвердженого Положення, становив 3900,00 грн.

Всього участь у змаганнях прийняли 27 організацій профспілки, які були представлені 108 учасниками та більш ніж 50-ма вболівальниками.

За підсумками змагань, переможцями у командному заліку стала команда профспілкової організації Міністерства молоді та спорту України в складі: Оверченка О.А., Томченко А.В., Маріуц О.П. та Колоджного Є.К.,  з результатом 194 бали (голова профорганізації Вікторія Мегей).

Срібними призерами стала команда Об’єднання первинних профспілкових організації Київської міської державної адміністрації в складі: Панчука М.О., Будікової Б.О., Сергійчука С.А. та Хоменка А.І. Результат – 188 білів. (голова профоб’єднання Іван Гутік).

Бронзу виборола команда Київської міської організації профспілки атестованих працівників органів внутрішніх справ України, в складі представників Полку особливого призначення № 1 Головного управління Національної поліції України у м. Києві (Ульвак О.І., Крикун О.В., Гайдамака О.М., Зарко Н.В.) з результатом 187 балів (голова профоб’єднання Петро Васюк).

В особистому заліку серед жінок  кращою стала Томченко Алла (Міністерство молоді та спорту України) – 50 з 50 балів.

Друге місце у Наталії Зарко (Полк особливого призначення № 1 Головного управління Національної поліції України у м. Києві) – 49 з 50 балів (враховано «кучність» стрільби).

Третє місце посіла Будікова Бояна (Об’єднання первинних профспілкових організації Київської міської державної адміністрації) – 49 з 50 балів.

В особистому заліку серед чоловіків перемогу виборов Оверченко Олег (Міністерство молоді та спорту України) – 50 з 50 балів.

Друге місце у Зуй Олександра (Київська міської організація профспілки атестованих працівників органів внутрішніх справ України, Полк особливого призначення № 2 Головного управління Національної поліції України у м. Києві) – 50 з 50 балів (враховано «кучність» стрільби).

Третє місце посів Ульвак Олександр (Київська міської організація профспілки атестованих працівників органів внутрішніх справ України, Полк особливого призначення № 1 Головного управління Національної поліції України у м. Києві) – 48 з 50 балів (враховано «кучність» стрільби).

Від Профспілки працівників державних установ м.Києва нагороди переможцям змагань вручив заступник Голови Профспілки – голова Фізкультурно-оздоровчого клубу “Райдуга” Микола Машталер.

Загальні результати змагань (за місцями) представлені в протоколі, що додається.

Київський міський комітет профспілки працівників державних установ висловлює вдячність головам профспілкових організацій Апарату Верховної Ради України – Андрію Москаленку, Готелю «Київ» – Ніні Ткаченко, Головного управління Ощадбанку по місту Києву та області – Оксані Кубрак,Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів  – Наталії Костіній, Державної міграційної служби України – Володимиру Юрченку, Національного агентства з питань запобігання корупції – Ользі Бойко, Державного космічного агентства України – Олені Платоновій, Національного агентства з питань державної служби – Валентині Негієвич, Регіональне відділення Фонду державного майна України по м. Києву – Олександру Давиденку, Державного підприємства «Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв» – Валентині Михайловій та Державного підприємства «Управління житловими будинками» Управління справами Апарату Верховної Ради України – Ярославу Юркову, які підтримали власні команди та прийняли активну участь у змаганнях.

Протокол змагань 03.02.2018