Пропозиція автобусної екскурсії

18.06.2018

Членська організація Профспілки – Первинна профспілкова організація Автотранспортного підприємства Господарсько-фінансового департаменту Секретаріату Кабінету Міністрів України організовує автобусну подорож до міст  Почаїв (Почаївська лавра), Кремінець, Кам’янець-Подільський, Чернівці з  23 по 27 серпня 2018 року, та пропонує бажаючим членам профспілки долучитись до цікавої подорожі.

Програма подорожі

Виїзд із Києва  ( вул. Некрасівська, 7)      23.08.2018р. (час уточнюється).

24.08.2018р. орієнтовно о 7-00 год. прибуття до  Почаївської Лаври. Екскурсія по Почаївській Лаврі. Переїзд в село Онишківці  Рівненської області. Скит – монастир Праведної Анни. Джерело Святої Праведної Анни і омивання в Озері-Купелі Святої Праведної Анни.

Переїзд до  міста Кременець – одне з найкрасивіших малих міст України. Екскурсія містом та до Кременецького замку (гора Бона).

Друга половина дня прибуття до м. Кам’янець-Подільський після 15-00 год. поселення в готель «7 ДНІВ», решта дня та вечір вільний час.

25.08.2018р.  Сніданок в готелі з 8-00 до 8-45 год.  (сніданок входить у вартість номера) о 9-00 год. виїзд групи в супроводі екскурсовода до села Кривче замок Концких, з подальшим продовженням подорожі до сіл Вертеба, Нирків та Заліщики. Повернення до м. Кам’янець- Подільський орієнтовно о 20.00.

26.08.2018р. Сніданок в готелі з 8-00 до 8-45 год. (сніданок входить у вартість номера) о 9-00 год. виїзд групи у супроводі екскурсовода до м. Чернівці.

У м. Чернівці екскурсія містом (до музеїв та Університету). Під час повернення до м. Кам’янець-Подільський група відвідує Хотинську фортецю (рум. Cetatea Hotinului) — фортеця XIII–XVIII століть у місті Хотині на Дністрі, що у Чернівецькій області. Повернення до м. Кам’янець- Подільський орієнтовно о 18.00

27.08.2018р. Сніданок (сніданок входить у вартість номера) та звільнення номерів до 9-00 год.     Виїзд о 9-15 год.   до Києва.

Вартість подорожі для 2 (двох осіб)

проживання в готелі  в двохмісному номері ( 3 доби ) (дві особи)    2853,00 грн;

Вартість проїзду               (дві особи)                                                   1240,00 грн.

вартість квитків (музеї)     (дві особи)                                                   380,00   грн;

екскурсійний супровід      (дві особи)                                                   100,00   грн;

обід    25.08.2018 р            (дві особи)                                                    150,00   грн.

обід    26.08.2018 р            (дві особи)                                                    150,00   грн.

Всього за дві особи                                                                                  4873,00 грн.

за проживання в готелі потрібно здійснити передплату 100%

Контактна особа – голова профспілкової організації АТП ГФД Секретаріату Кабінету Міністрів України Николюк Володимир Павлович, тел. (099) 408-96-09, 486-40-76.