Пропозиція літнього оздоровлення

03.07.2020

ДОТ ім.Ю.О.Гагаріна запрошує дорослих та дітей на оздоровлення і сімейний відпочинок до міста-курорту Скадовськ в оздоровчий заклад імені Гагаріна з дотриманням усіх санітарно-епідеміологічних норм за акційними цінами в період ОРІЄНТОВНО з 10 по 31 липня 2020 року.

ДОТ Гагаріна знаходиться в екологічно чистій зоні на півдні Херсонської області, в місті-курорті Скадовську, на узбережжі мілководної Джарилгацької затоки (перша берегова лінія), яка добре прогрівається сонячними променями, має чудові цілющі якості та підходить для безпечного купання дітей. Цей курорт славиться як істинно дитячий курорт. Через мілководдя затоки в спекотні літні дні вода прогрівається до 30-32 градусів Цельсія. Швидке випаровування підвищує насиченість води морськими солями, концентрація яких вище концентрації відкритого моря і досягає 22%. Вода в затоці насичена мінералами, йодом і бромом, необхідних для профілактики і лікування захворювань верхніх дихальних шляхів і нервової системи. Дозований вплив на організм людини коктейлю з повітряних ванн, сонячних променів, морських купань і теплого піску сприяють ефективному оздоровленню, загартовують організми дорослих і дітей, роблять його стійкими до простудних та інфекційних захворювань.

Адреса: Херсонська область, м.Скадовськ, провулок Нічика, 10

Код місця на Гугл карті: 4V7Q+6Q Скадовськ, Херсонська область

GPS координати: 46.113267 32.889319

Акційна вартість  з трьохразовим харчуванням:

Для родин членів Профспілки працівників державних установ України з усіх регіонів:

Дорослі, діти та онуки віком від 11 до 18 років 350,00 (триста п’ятдесят)грн.;

Діти та онуки віком від 6 до 10 років250,00 (двісті п’ятдесят) грн.;

Діти та онуки віком від 2 до 5 років200,00 (двісті) грн.;

Діти та онуки віком до 2 років безкоштовно.

Для родин членів Профспілки працівників державних установ України, які мають двох та більше дітей, віком до 18 років, додаткові знижки на проживання та харчування дітей у розмірі 10%.

Умови проживання

ДОТ ім. Ю.О.Гагаріна площею 3,5 га знаходиться у самої пляжної зони, має чотири одноповерхових стаціонарних корпуси по 8-9 кімнат кожний. Туалети, душові на поверсі. В корпусах кожна родина проживає окремо в 2-, 5-місних кімнатах з дотриманням необхідної площі на одну особу в умовах карантину.

Харчування

ДОТ Гагаріна організовує для своїх гостей комплексне трьохразове харчування з дотриманням усіх санітарно-епідеміологічних норм. Заклад має світлу їдальню на 250 місць. Працівники харчоблоку – майстри своєї справи, які чудово готують смачні страви. Порції великі.

Водопостачання

Холодна та гаряча вода у закладі подається цілодобово з власної артезіанської свердловини.

Інфраструктура

Спортивний майданчик, який включає в себе 3 поля: волейбольне , футбольне, баскетбольне; ігровий майданчик; літня естрада – кінотеатр та танцювальний майданчик на відкритому повітрі; будинок школяра; своя трансформаторна підстанція; автостоянка, що охороняється.

Додаткові послуги

При умові комплектації груп та за додаткову плату, закладом можуть бути організовані  послуги трансферу (Херсон-Скадовськ-Херсон), морські прогулянки на яхті, походи до Скадовського Аквапарку та Дельфінарію, екскурсії в Асканію Нову, на острів Джарилгач, по Дніпровським плавням та Олешківським піскам, гейзер, рожеве (Лемурійське) озеро, до «Виноробного господарства Князя П.М.Трубецького» та заводу «Таврія».

Ще раз наголошуємо – період з 10 по 31 липня є ОРІЄНТОВНИМ. Для уточнення дати заїзду звертайтесь до директора по номеру телефона, наведеному нижче!

Якщо у вас виникли питання, телефонуйте:

+380665429303 (Viber) – Муляров Тарас Вікторович директор ДОТ Гагаріна.

Офіційний сайт: http://ppdu.ks.ua – розділ ДОТ Гагаріна. Ми в соціальних мережах:

Facebookhttps://www.facebook.com/groups/244237079426052/

Іnstagram https://www.instagram.com/camp.gagarina/?hl=ru

Після узгодження з директором табору терміну заїзду та вартості, просимо звертатись в міськком для оплати та отримання путівок за телефоном 253-69-47.