Результати Конкурсу художнього фото

07.12.2018

logo

Впродовж п’яти місяців Профспілкою працівників державних установ м. Києва проводився один з найпопулярніших серед спілчан Конкурс художньої фотографії. Підтвердженням  його популярності стало більше 100 фотографій, які направили члени профспілки для участі у конкурсі.

Цього року Конкурс проводився в номінації “Вулицями Києва”.

Зважаючи на велику кількість робіт, які були направлені учасниками, організаційним комітетом було прийнято рішення розділити підведення підсумків Конкурсу на 2 етапи.

На 1-му етапі організаційним комітетом були відібрані кращі роботи в номінації.

На 2-му етапі, кращі фото були розміщені на офіційному інтернет-сайті для визначення переможців, шляхом проведення голосування, що тривало з 14 по 25 листопада. Оголошення про проведення голосування були розміщенні як на сайті так і в соцмережі Facebook.

За підсумками проведення Конкурсу художньої фотографії Профспілки працівників державних установ міста Києва в 2018 році переможцями визнано:

1 місце – Польова Оксана Леонтіївна, провідний економіст Департаменту платіжних систем та інноваційного розвитку Національного банку України, за роботу «Відчуй цю мить»;

2 місце – Котенок Тамара Василівна – завідувач сектору організаційного та документального забезпечення Департаменту суспільних комунікацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації, за роботу «Втрачене місто»;

19

3 місце – Хоролов Гамзат Магомедович, Міністерство юстиції України, за роботу «Ранковий туман»

Лауреатами Конкурсу художньої фотографії Профспілки працівників державних установ міста Києва в 2018 році  визнано:

Чердаклі Орест Анатолійович – старший консультант Апарату Верховної Ради України, за роботу «Пейзаж з велосипедистами»;

1

Вальховський Костянтин Васильович – головний спеціаліст управління з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Київської міської ради, за роботу «Столичний краєвид»;

Гнатів Ігор Ярославович – провідний фахівець з обстежень та обліку рекламних засобів КП «Київреклама», за роботу «Місто добра, місто любові»;

Грушецька Тетяна Олександрівна – начальник відділу Секретаріату Київської міської ради, за роботу «Пасаж міста Києва».

4

Київський міський комітет профспілки працівників державних установ щиро вітає переможців та дякує всім учасниками і головам профорганізацій за активну участь в Конкурсі художньої фотографії 2018 року.

Про час і місце нагородження переможців Конкурсу художньої фотографії Профспілки працівників державних установ м. Києва буде повідомлено окремо.