Результати змагань з волейболу

14.11.2018

logo

10 листопада в спортивному залі Національної академії статистики, обліку та аудиту відбувся фінальний етап Спартакіади Профспілки працівників державних установ міста Києва – змагання з волейболу.
IMG_3351

В запеклій і рівній боротьбі перемогу здобула команда Головного управління Національної поліції у місті Києві (голова профспілкового об’єднання – Васюк Петро Григорович).

IMG_3436

Друге місце виборола команда Національної академії статистики, обліку та аудиту (голова ПК – Коваль О.Т.).

Третє місце посіла команда Банкнотно-монетного двору Національного банку України (Голова ПК – Бібік В.А.).

Почесне четверте місце здобула команда Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів (Голова ПК – Костіна Н.М.).

П’яте місце розділили команди Апарату Верховної Ради України (голова ПК – Москаленко А.М.) та Об’єднання первинних профспілкових організацій Київської міської державної адміністрації (Голова об’єднання – Гутік І.П.).

Шосте місце посіла команда Об’єднання первинних профспілкових організацій Головного управління Ощадбанку по місту Києву та області (Голова – Кубрак О.В.).

Особливе захоплення викликає не лише те, з якою наполегливістю команди прагнули перемоги, а й те, що їх прийшли підтримати як голови профспілкових організацій – Бібік Валерій, Москаленко Андрій та Костіна Наталія, так і цілі сім’ї з дітьми та власні групи підтримки.

IMG_3335

IMG_3360

IMG_3430