Старт профспілкової Спартакіади – змагання з кульової стрільби

12.01.2018

Шановні профспілчани!

Київський міський комітет ще раз вітає вас зі всіма новорічними святами та оголошує старт Спартакіади Профспілки працівників державних установ м. Києва, що традиційно розпочинається зі змагань з кульової стрільби.

Місце проведення змагань: Стрілецький тир Схід

адреса: м. Київ, вул. Привокзальна 12-Б

Дата та час проведення змагання: 03 лютого 2018 року (субота)

Реєстрація з 0930.

Початок змагання о 1000.

До участі запрошується не більше 4 учасників від профспілкової організації.

Склад команди: 3 чоловіки та одна жінка.

До участі в змаганнях з кульової стрільби допускаються всі бажаючі працівники, які є членами Профспілки працівників державних установ м. Києва, мають довідку про стан здоров’я та дозвіл приймати участь в змагання з даного виду спорту. Підтвердженням щодо членства учасника змагань в Профспілці є оформлена належним чином заявка на участь у змаганнях, посвідчена підписом голови профкому та печаткою членської організації (за наявності) або членський квиток.

Кожен учасник повинен мати при собі документ, який посвідчує особу, або його копію.

Змагання з кульової стрільби виконуються з малокаліберної гвинтівки з положення лежачи з упору. Дистанція – 50 метрів.

Виконуються 3 пробних постріли та 5 залікових пострілів.

Переможці в змаганнях з кульової стрільби визначаються в особистому та в командному заліку.

Особиста першість – найкраща кількість очок з 5 залікових пострілів як у чоловіків так і у жінок.

Командна першість визначається за кращими показниками 5 залікових пострілів кожного із членів команди у складі 3 чоловіків та 1 жінки на дистанції 50 метрів.

Попередні заявки, встановленої форми, для участі в змаганнях подаються до початку змагань до Київського міського комітету профспілки працівників державних установ, за адресою: м.Київ, вул. Ак. Богомольця, 7/14 (факс: 253-17-10 email: kprofderj@ukr.net).

Поіменну заявку в день змагань, підписану головою профкому.

Контактний телефон:  253-73-87 (оргвідділ міськкому).

Завантажити Положення про проведення змагань

Завантажити Заявку на участь в змаганнях