Святкування Дня автомобіліста і дорожника

30.10.2017

logo

Напередодні Дня автомобіліста та дорожника, за запрошенням членських організацій, відбулось привітання трудових колективів автотранспортних підприємств, в яких діють організацій Профспілки працівників державних установ Києва, з професійним святом. 

Так, 27 жовтня, заступник Голови Профспілки Микола Машталер взяв участь в святкових заходах в Автобазі Управління справами Апарату Верховної Ради України. Завідуючий організаційно-правовим відділом міськкому Дмитро Скаковський відвідав урочистості, проведені в Державній Організації «Автобаза Державного управління справами». Також, в заходах з нагоди професійного свята, що проводились в  Комунальному підприємстві «Автотранспортне підприємство виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)» взяв участь член Президії міськкому Іван Гутік.

Заступником Голови та представниками міськкому були вручені нагороди кращим профспілковим активістам АТП, відмічено майстерність та професіоналізм водіїв та технічного персоналу організацій, а також відзначено здобутки керівників автотранспортних підприємств у розвитку соціального партнерства та вирішенні економічних питань трудових колективів.