Запрошення на семінар щодо соціального профспілкового квитка

10.04.2019

logo

Шановні голови профспілкових організацій!

Триває кампанія по популяризації та впровадженню програми Федерації профспілок України «Соціальний профспілковий квиток» як ефективного інструменту мотивації профспілкового членства та підвищення рівня соціального захисту членів профспілок.

На сьогодні власникам карток доступні послуги цілодобової юридичної консультації з питань трудового законодавства, цілодобової допомоги адвоката, допомоги в дорозі, діє дисконтна програма на АЗС, супермаркетах, в оздоровчих закладах.

Більш детально з переліком переваг, що надаються по соціальному профспілковому квитку можна ознайомитись на сайті Центру соціальних послуг ФПУ https://cesp.pro/.

Також, Центр соціальних послуг проводить інформаційні семінари про програму «Соціальний профспілковий квиток», на які запрошуються всі бажаючі голови профспілкових організацій.

Найближчий семінар відбудеться 12 квітня, за адресою: м.Київ, вул.Раїси Окіпної, буд.2, 3-й поверх готелю «Турист», конференц-зал «Люм’єр».

Початок о 10:00. Орієнтовна тривалість від 2 до 4 годин. Вхід вільний, за умови попередньої реєстрації.

Для реєстрації учасників просимо направити інформацію (ПІБ, найменування організації профспілки та контактний номер телефону) на електронну адресу cesp.ua@gmail.com або cesp.ua@cesp.pro.

Для отримання додаткової інформації прохання звертатися за телефоном гарячої лінії Центру 0-800-210-308, або 067-865-34-38.