Запрошення на змагання з шашок

21.03.2019

logo

Київський міський комітет профспілки працівників державних установ запрошує членські організації Профспілки до участі в змаганнях з шашок, що відбудуться 06 квітня 2019 року.

З метою спрощення процесу формування команд та залучення більшої кількості учасників змагань з шашок, та, керуючись позитивним досвідом шахового турніру, Київським міським комітетом в цьому році змінено також формат змагань з шашок.

Так, змагання з шашок тепер особисто-командні з визначенням переможців окремо серед чоловіків та жінок і підсумковим командним заліком.

Склад учасників: не більше 3-х чоловік від однієї профспілкової організації (1 жінка + 2 чоловіка або 2 жінки + 1 чоловік або 1 чоловік + 1 жінка).

Можлива також участь від профорганізації одного учасника (чоловік або жінка).

Змагання проводяться в особистому заліку окремо серед чоловіків та жінок.

Кількість турів визначається суддівською колегією до початку змагань та залежить від кількості учасників.

Кожному учаснику надається 10 хвилин для проведення однієї партії. Контроль часу здійснюється самими учасниками.

Місце проведення змагань: Республіканська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа «Авангард» (м. Київ, вул. Златоустівська, 1., пл. Перемоги, поруч із Національним Цирком України).

Дата та час проведення змагань: 06 квітня 2019 року (субота).

– Реєстрація учасників з 0930 год.

– Початок змагань о 1000 год.

До участі в змаганнях допускаються всі бажаючі працівники, які є членами Профспілки працівників державних установ м. Києва.

Підтвердженням членства учасника змагань в профспілковій організації є оформлена належним чином заявка на участь в змаганні, підписана головою профспілкової організації з проставленням печатки (за наявності).

Підтвердженням приналежності учасника змагань до підприємства, установи чи організації, в яких діє профспілкова організація, є один з таких документів:

– довідка з місця роботи, видана особою або структурним підрозділом відповідальним за кадрову роботу;

– копія наказу про прийняття на роботу, завірена особою або структурним підрозділом відповідальним за кадрову роботу;

– службове посвідчення;

– копія трудової книжки.

– тощо.

Учасники, що не зможуть підтвердити факт приналежності до підприємства, установи, організації, в яких діє профспілкова організація не будуть допущені до змагань.

Кожен учасник повинен мати при собі документ, який посвідчує особу, або його копію.

Попередні заявки для участі в змаганнях подаються до Київського міського комітету профспілки працівників державних установ, за адресою:

м. Київ, вул. Академіка Богомольця, 7/14 (або по факсу: 044-253-17-10 чи у сканованому вигляді електронною поштою: e-mail: kprofderj@ukr.net).

Контактні телефони: 253-73-87 (оргвідділ міськкому).

Оригінал заявки з необіхними підписами та печаткою (за наявності) для участі в змаганнях подається до Київського міського комітету або безпосередньо перед початком змагань.

Завантажити Положення про проведення змагань з шашок

Завантажити Заявку на участь в змаганнях з шашок