Засідання Президії Київського міського комітету

23.02.2018

logo

22 лютого Президією Київського міського комітету профспілки працівників державних установ проведено чергове (ХІ) засідання, до участі у якому також було запрошено голів найбільших членських організацій.

Членами Президії розглянуто ряд питань, що стосувались основних напрямків роботи Профспілки.

Так, Президією міськкому підведені підсумки організації проведення Новорічно-різдвяних свят для дітей членів профспілки, затверджено звіт про виконання профспілкового бюджету, обговорено основні статистичні показники профспілкового членства за 2017 рік та стан правового захисту членів  Профспілки працівників державних установ м. Києва. Виборним органом міськкому також було розглянуто питання впорядкування структури Профспілки працівників державних установ м. Києва, стану та контролю за виконанням рішень Пленуму та Президії міського комітету за 2017 рік, стан державної реєстрації (легалізації) членських організацій та   затверджено плани роботи постійнодіючих комісій Київського міського комітету профспілки.

З метою розвитку культурно-масової роботи Президією міськкому було оголошено два творчих конкурси: (ручної вишивки) та художнього фото, які проводитимуться впродовж 2018 року.

Профспілкові організації, які активно працюють в напрямку розвитку соціального партнерства також були запрошені до участі у Конкурсі на кращий колективний договір Профспілки працівників державних установ.