Змагання з волейболу 05.11.2016

24.10.2016

Шановні члени профспілки!

Відповідно до положення про Спартакіаду профспілки працівників державних установ м. Києва 05 листопада 2016 року (субота) міськкомом будуть проведені змагання з волейболу.

Місце проведення змагань: спортзал Національної академії статистики, обліку та аудиту, адреса: м. Київ, вул. Підгірна, 1 (м. Лук’янівська.)

Дата та час проведення змагання: 05 листопада 2016 року.

Реєстрація з 1000 год. Початок змагання о 1030 год.

До участі в розіграші кубку допускаються всі бажаючі працівники, які є членами Профспілки працівників державних установ м. Києва, мають довідку про стан здоров’я та дозвіл приймати участь в змагання з даного виду спорту. Підтвердженням щодо членства учасника змагань в Профспілці є оформлена належним чином заявка на участь у змаганнях, посвідчена підписом голови профкому та печаткою членської організації (за наявності) або членський квиток.

Кожен учасник повинен мати при собі документ, який посвідчує особу, або його копію.

Змагання командні. Склад команди 12 чоловік. На майданчику одночасно виступають 6 гравців.

Змагання проводяться відповідно жеребкування за кубковою або круговою системою (в залежності від кількості команд-учасниць).

Зустрічі (ігри) між командами  проводяться із 3 партій до 15 очок. При рахунку 1-1 третя партія проводиться до 8 очок. При рахунку 2:0 на користь однієї із команд гра припиняється.

Перемагає команда, яка першою набирає 15 очок (а за рахунку 1-1 вісім очок) в партії з різницею в 1 м’яч.

Представник команди подає в мандатну комісію:

• попередню заявку (факс: 253-17-10, e-mail: kprofderj@ukr.net);
  • поіменну заявку в день розіграшу, підписану лікарем.

Контактний телефон:  253-73-87 – оргвідділ міськкому.

Заявку на участь в змаганнях можна завантажити тут http://www.ex.ua/105475510