Новини організацій

Після пом’якшення карантинних обмежень все більшою популярністю користуються екскурсії вихідного дня, які дозволяють в повній мірі насолодитися красою нашої країни та пробудити інтерес до історії рідного краю.

З наближенням свят все більше профспілкових організацій планують такі екскурсії в місто Одеса, Закарпаття, Київську, Черкаську та Полтавську області та інші регіони України.

Значний внесок у проведення таких культурно-масових заходів здійснює міський комітет, і, звісно, найвищою оцінкою його діяльності є саме вдячність від профспілкових організацій та членів профспілки.

Так, нещодавно, за сприяння міськкому первинна профспілкова організація Київського міського центру по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат ОППО Департаменту соціальної політики відвідала мальовничі міста Хмельниччини та Чернівецької області, а саме місто Кам’янець-Подільський, Бакоту, Хотин.

Centre

А первинні профспілкові організації Державної архівної служби України, Центрального державного архіву громадських об’єднань України, Центрального державного архіву-музею літератури і мистецтва України та Центрального державного архіву зарубіжної україніки подякували міськкому за надану допомогу в організації та проведенні екскурсії вихідного дня «Шляхетна спадщина Вінничини».

CDAZU

Профспілковим комітет Поліграфічного комбінату “Україна” 5 червня 2021 року проводилися змагання з картингу серед працівників комбінату.

Змагання були присвячені Дню працівників видавництв,  поліграфії і книгорозповсюдження.

DSC00159

Переможці змагань серед жінок:

1 місце – Круглик Ірина Федорівна (цех виготовлення бланків на пластиковій основі та платіжних карток);

2 місце – Кириченко Ганна Василівна (цех голографічного захисту та нумерації продукції);

3 місце – Куроченко Ганна Михайлівна (цех офсетного друку).

DSC00187

Переможці змагань серед чоловіків:

1 місце – Гощенко Леонід Костянтинович (державний центр персоналізації документів);

2 місце – Волинець Олександр Володимирович (дільниця додрукарських процесів);

3 місце – Кузьмик Андрій Іванович (відділ з інформаційної безпеки).

DSC00195

Місце проведення змагань: м. Київ, просп. Глушкова, 9, картинг-центр “ЖАГА ШВИДКОСТІ” (Льодовий стадіон).

7 березня 2020 року профспілковим комітетом Поліграфічного комбінату “Україна” проводилися командні змагання з боулінгу серед підрозділів Поліграфкомбінату “Україна”, прийняло участь 100 чоловік.

Змагання присвячувались до Дня весни і любові (8 березня).

Місце проведення: торгово-розважальний комплекс  “Гулівер” (метро Палац Спорту),  Спортивна площа, 1-А.

DSC_0032

DSC_0049

DSC_0276

*************************************************************************************************************

Профспілковий комітет ДП «Готельний комплекс «Київ», за сприяння Київського міського комітету профспілки, організував та провів екскурсію профспілкового активу ло міста Вінниця.

FC78AF9C-E044-49F3-93C9-BC25763B7667

Профспілковий комітет ДП «Готельний комплекс «Київ» висловлює слова подяки міському комітету профспілки працівників державних установ м. Києва за сприяння в організації виїзду профспілкового активу 5 жовтня до м. Біла Церква. Члени профспілкового активу із захопленням насолодилися барвами золотої осені в дендропарку «Олександрія» та ландшафтному парку с.Буки. Попереду у профспілкового комітету нові задуми та плани. Щиро сподіваємося на подальшу співпрацю з міським комітетом профспілки

Hotel_Kyiv

80C437EF-65AC-47C6-BBE3-6DE9988AEF57

C59B50EB-5A57-402D-B351-937BCA0DFA36

A096EBB3-CFE3-437D-972F-167EA261C78D

Профспілковим комітет Поліграфічного комбінату “Україна” 14 вересня 2019 року проводилися змагання з картингу, які були приуречені до святкування 40-річчя від дня заснування державного підприємства “Поліграфічний комбінат “Україна” по виготовленню цінних паперів”.

Poligraf

20190914_145944

20190914_143232

Переможці змагань серед жінок:

1 місце – Лавриненко Ірина Олександрівна (відділ збуту);

2 місце – Андебура Анна Віталіївна (відділ тендерних закупівель);

3 місце – Круглик Ірина Федорівна (цех виготовлення бланків на пластиковій основі та платіжних карток).

20190914_145459

Переможці змагань серед чоловіків:

2 місце – Волинець Олександр Володимирович (дільниця додрукарських процесів);

3 місце – Сидоренко Олександр Вікторович (цех виготовлення бланків на пластиковій основі та платіжних карток).

20190914_145828