Новини організацій

7 березня 2020 року профспілковим комітетом Поліграфічного комбінату “Україна” проводилися командні змагання з боулінгу серед підрозділів Поліграфкомбінату “Україна”, прийняло участь 100 чоловік.

Змагання присвячувались до Дня весни і любові (8 березня).

Місце проведення: торгово-розважальний комплекс  “Гулівер” (метро Палац Спорту),  Спортивна площа, 1-А.

DSC_0032

DSC_0049

DSC_0276

*************************************************************************************************************

Профспілковий комітет ДП «Готельний комплекс «Київ», за сприяння Київського міського комітету профспілки, організував та провів екскурсію профспілкового активу ло міста Вінниця.

FC78AF9C-E044-49F3-93C9-BC25763B7667

Профспілковий комітет ДП «Готельний комплекс «Київ» висловлює слова подяки міському комітету профспілки працівників державних установ м. Києва за сприяння в організації виїзду профспілкового активу 5 жовтня до м. Біла Церква. Члени профспілкового активу із захопленням насолодилися барвами золотої осені в дендропарку «Олександрія» та ландшафтному парку с.Буки. Попереду у профспілкового комітету нові задуми та плани. Щиро сподіваємося на подальшу співпрацю з міським комітетом профспілки

Hotel_Kyiv

80C437EF-65AC-47C6-BBE3-6DE9988AEF57

C59B50EB-5A57-402D-B351-937BCA0DFA36

A096EBB3-CFE3-437D-972F-167EA261C78D

Профспілковим комітет Поліграфічного комбінату “Україна” 14 вересня 2019 року проводилися змагання з картингу, які були приуречені до святкування 40-річчя від дня заснування державного підприємства “Поліграфічний комбінат “Україна” по виготовленню цінних паперів”.

Poligraf

20190914_145944

20190914_143232

Місце проведення змагань: м. Київ, просп. Глушкова, 9, картинг-центр “ЖАГА ШВИДКОСТІ” (Льодовий стадіон).

Переможці змагань серед жінок:

1 місце – Лавриненко Ірина Олександрівна (відділ збуту);

2 місце – Андебура Анна Віталіївна (відділ тендерних закупівель);

3 місце – Круглик Ірина Федорівна (цех виготовлення бланків на пластиковій основі та платіжних карток).

20190914_145459

Переможці змагань серед чоловіків:

1 місце – Гощенко Леонід Костянтинович (державний центр персоналізації документів);

2 місце – Волинець Олександр Володимирович (дільниця додрукарських процесів);

3 місце – Сидоренко Олександр Вікторович (цех виготовлення бланків на пластиковій основі та платіжних карток).

20190914_145828