До уваги профспілкового активу!

19.09.2018

18 вересня відбулось ХIII засідання Президії Київського міського комітету профспілки працівників державних установ. На засідання президії було запрошено понад 40 профспілкових активістів найбільших членської організації.

IMG_2703

Серед основних питань, що розглянуті Президією були підведення підсумків літнього оздоровлення, підготовки підприємств, установ та організацій до роботи в осінньо-зимовий період, стану фінансової дисципліни в організаціях профспілки та підготовчих заходів до організації Новорічно-Різдвяних свят для дітей членів профспілки. Окремо, Президією міськкому обговорено питання оплати праці державних службовців, стану реформування державної служби, участі збірної команди державних  службовців міста Києва у Всеукраїнській спартакіаді серед збірних команд державних службовців Автономної Республіки Крим, областей, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій, затвердженого наказом Головного управління державної служби та Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту.

IMG_2746