Конференція профспілок та керівництва Державної прикордонної служби України

13.07.2021

logo

В Державній прикордонній службі України пройшла спільна конференція Об’єднаної профспілкової організації та керівництва Адміністрації і всіх структурних підрозділів служби.

IMG_5586

Конференція розпочалася з покладання квітів до пам’ятника Прикордонникам всіх поколінь та до Стели загиблих прикордонників біля Михайлівського собору.

IMG_5632

Ключовими питаннями конференції були одні з найважливіших питань діяльності профспілки – дотримання трудового законодавства, виконання положень колективного договору та соціальний діалог.

IMG_5635

IMG_5702

У виступах заступника голови Держприкордонслужби Сердюка Сергія Івановича, голови Об’єднаної профспілкової організації служби Птиці Антоніни Миколаївни та Голови Профспілки Почтового Віталія Семеновича неодноразово наголошувалось на важливості неухильного дотримання трудового законодавства в діяльності служби та ефективного розвитку соціального діалогу.

Віталій Почтовий вручив Голові Держприкордонслужби України Сергію Дейнеко почесний знак ФПУ «За розвиток соціального діалогу», найвищу нагороду Профспілки працівників державних установ м. Києва «Знак пошани» Заступнику голови Сергію Сердюку та профактивістам, які пропрацювали в профспілці більше 25 років.

IMG_5881

Робота конференції була продовжена у виїзному форматі в Полтавській області.