Розширене засідання Президії в Адміністрації Державної прикордонної служби України

16.05.2019

Вчора в Адміністрації Державної прикордонної служби України відбулося розширене засідання Президії Об’єднаної профспілкової організації Держприкордонслужби за участю керівництва служби, які, не зважаючи на величезну завантаженість, були присутніми у повному складі. В засіданні також взяв участь Голова Профспілки Віталій Почтовий.

IMG_0254

На засіданні піднімались актуальні питання з ведення соціального діалогу, дотримання вимог трудового законодавства, виконання колективних договорів, оздоровлення та лікування працівників в 2019 році, і прямо на засіданні, в прямому діалозі керівництвом давалися доручення по вирішенню поставлених питань. Це показало наскільки Адміністрація піклується про своїх працівників.

Ми б хотіли щоб таке відношення до своїх колективів, до проблем профспілки і їх вирішення було прикладом для багатьох міністерств і відомств, що входять до Профспілки.

Наприкінці засідання, відзначаючи багаторічну співпрацю у вирішенні питань соціального захисту працівників та ефективний соціальний діалог, Голова Державної прикордонної служби України Петро Цигикал вручив Віталію Почтовому пам’ятну подяку та висловив сподівання на подальшу плідну спільну працю, а Голова Профспілки подякував керівництву за повну і всебічну підтримку діяльності Профспілки.

IMG_0268