Нагородження номінантів Всеукраїнського конкурсу “Кращий державний службовець” м. Київ

26.06.2017

В День державної служби – 23 червня – в приміщенні Київської міської державної адміністрації відбулося нагородження переможців та лауреатів ІІ туру Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» у місті Києві, участь в якому взяв голова Профспілки працівників державних установ Почтовий Віталій Семенович.

За дорученням Президії Київського міського комітету профспілки працівників державних установ Віталій Семенович нагородив двох учасників конкурсу – активістів Профспілки працівників державних установ м. Києва – безкоштовними путівками матері та дитини до санаторію «Скадовськ»:

– в номінації «Кращий спеціаліст Київської міської державної адміністрації: профгрупорга, головного спеціаліста відділу аналізу службової кореспонденції управління документообігу та аналізу службової кореспонденції апарату виконавчого органу Київської міської ради Голуб Катерину Олександрівну;

– в номінації «Кращий спеціаліст районної в м. Києві державної адміністрації»:  профспілкового активіста, головного спеціаліста юридичного відділу Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації  Симоненко Юлію Михайлівну.