Навчальний семінар 06 грудня 2018 року

07.12.2018

logo

06 грудня в Київському міському комітеті профспілки відбувся навчальний семінар та робоча нарада з профспілковим активом.
До участі у семінарі були запрошені фахівці Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві (Людмила Гребеннікова), Департаменту транспортної інфраструктури КМДА (Антон Єрофеєнков), а також представники страхової компанії «Альфа страхування».

IMG_3457

Учасниками семінару обговорено питання пенсійного законодавства України, процесу реформування пенсійного системи, тарифної політики міста при організації перевезення пасажирів наземним транспортом, а також можливостей та переваг добровільного медичного страхування.

IMG_3461

Під час робочої наради, до відома активу профспілки було доведена інформація щодо результатів проведення Пленуму Київського міського комітету профспілки працівників державних установ 30.11.2018, нової редакції Положення про централізоване бухгалтерське обслуговування в міськкомі, а також вручено нагороди кращим активістам та організаціям Профспілки за підсумками роботи у 2018 році.

IMG_3516