Новини членських організацій – ОППО КМДА

11.04.2017

ІНФОРМАЦІЯ про проведену роботу Об’єднаним комітетом профспілки Київради та КМДА у 2017 році щодо підготовки до літнього оздоровлення та відпочинку працівників та їх сімей.

Питанням літнього оздоровлення членів профспілки та їх дітей Об’єднаним комітетом профспілки Київради та КМДА приділяється належна увага.

З метою оздоровлення та відпочинку пільгових категорій дітей членів профспілки Об’єднаний комітет профспілки у жовтні 2016 року звернувся до Київського міського голови з клопотанням та відповідним обґрунтуванням, щодо виділення коштів з місцевого бюджету на ці цілі.

На сесії Київської міської ради у грудні 2016 року ОППО Київради та КМДА було виділено кошти у розмірі 700 тис. грн. на оздоровлення та відпочинок дітей у літку 2017 року. (Довідково: на оздоровлення та відпочинок дітей у 2016 році з місцевого бюджету було виділено 500 тис.грн.)

У березні 2017 року ОКП було розроблено тендерну документацію на закупівлю послуг «Послуги дитячих таборів (Послуги дитячих закладів з організації оздоровлення та відпочинку – дитячі путівки)». Документація була затверджена тендерним комітетом ОКП 16 березня 2017 року, розміщена на порталі «Київаудит».

31 березня відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі» оголошення про закупівлю послуг щодо літнього оздоровлення та відпочинку дітей було розміщене на електронному майданчику системи «Прозорро>’ Закупівлею передбачено придбання 190 путівок в заклади оздоровлення та відпочинку які розташовані в Київській та Закарпатській областях на загальну суму 1175,4 тис.грн.

Після завершення подання пропозицій та проведення аукціону серед учасників торгів, тендерним комітетом ОПК буде проведено ретельний відбір закладів оздоровлення та відпочинку з виїзною перевіркою членами тендерного комітету можливостей надання послуг на рівні встановлених технічних вимог.

Крім оздоровлення пільгових категорій дітей ОКП приділяє значну увагу питанням санаторно-курортного лікування та оздоровлення працівників – членів профспілки. ОКП надаються консультації з приводу вибору закладу оздоровлення, допомога в оформленні документі та придбанні путівки. До початку сезону активного відпочинку та оздоровлення Об’єднаним комітетом профспілки заплановано провести виїзний семінар для голів первинних профспілкових організацій, що входять до складу Об’єднання з метою вивчення можливостей надання послуг з санаторно- курортного лікування та відпочинку на базі Санаторно-курортного комплексу «Миргородкурорт». 12 травня 2017 року відбудеться Пленум ОКП на якому розглядатимуться питання організації літнього оздоровлення та відпочинку членів профспілки та їх сімей.

Значну допомогу в організації оздоровленні та відпочинку працівників – членів профспілки, що входять до складу ОППО Київради та КМДА та їх дітей надає Київський міський комітет профспілки працівників державних установ, який пропонує членам профспілки путівки в заклади санаторно- курортного-лікування зі знижками, а також організовує оздоровлення та відпочинок дітей в літніх таборах за привабливими цінами.