Новини організацій Профспілки

21.12.2023

15 грудня 2023 року було проведено благодійний захід за участю Первинної профспілкової організації Поліграфкомбінату «Україна» та Об’єднання первинних профспілкових організацій Департаменту соціальної політики м. Києва присвячений до Нового року для дітей Дарницького дитячого будинку-інтернату, з врученням солодких подарунків та іграшок.

В зв’язку з введенням воєнного стану в Україні до Дарницького дитячого будинку-інтернату були евакуйовані 50 вихованців Богодухівського дитячого будинку-інтернату (Харківська обл.), з яких: 14 дітей з інвалідністю та 36 осіб з інвалідністю. В інтернаті також перебувають вихованці, які не були евакуйовані до Німеччини у кількості 27 осіб. Всі вони інваліди з дитинства, з вадами фізичного та розумового розвитку. Багато з них – це сироти та діти позбавлені батьківської опіки та піклування. Це особливі діти і вони, як ніхто інший, потребують чуйності, батьківської любові та турботи.