Підписання угоди про співпрацю

13.12.2017

12 грудня відбулася робоча зустріч голови Профспілки працівників державних установ м. Києва Почтового Віталія, голови Київської міської ради профспілок Валентина Мельника з директором Київського міського центру зайнятості Віктором Біличем.

На зустрічі були обговорені питання соціально-економічного захисту членів профспілки. Головами профспілок висловлено занепокоєння рівнем заробітної плати працівників служби зайнятості. В результаті обговорення проблемних питань було запропоновано надати пропозицію про внесення до Територіальної угоди пункту щодо встановлення додаткових доплат працівникам центру зайнятості за рахунок бюджету міста.

Крім того, Віталієм Почтовим та Віктором Біличем підписано угоду про співпрацю між Профспілкою працівників державних установ міста Києва та Київським міським центром зайнятості на 2018-2020 роки, в яку, також, включені додаткові пільги членам профспілкової організації центру зайнятості за рахунок Київського міського комітету профспілки.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA