Пленум Київського міського комітету профспілки працівників держустанов

23.12.2016

21 грудня 2016 року відбулось розширене засідання Пленуму Київського міського комітету профспілки працівників державних установ.

На засіданні вищого виборного органу Профспілки були присутні 28 членів міськкому та 39 запрошених голів профорганізацій і представників профактиву.
Участь в заходах щодо підведення підсумків роботи Профспілки у 2016 році прийняли голова Центрального комітету профспілки працівників державних установ України Піжук Юрій Миколайович та начальник Міжрегіонального управління Нацдержслужби у м. Києві, Київській, Чернігівській та Черкаській областях Якубенко Олександр Степанович.
Пленумом міського комітету також вивчено процес виконання Програми дій на 2016-2020 роки та затверджено ряд рішень щодо подальшого розвитку Профспілки, зокрема вивчено питання забезпечення прав та гарантій державних службовців при введенні в дію Закону України «Про державну службу» № 889-VIII від 10.12.2015 в установах, що перебувають у підпорядкуванні виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), затверджено бюджет на 2017 рік, звіт Ревізійної комісії та збільшено до 5000 тисяч розмір матеріальної допомоги членам профспілки при настанні нещасного випадку на виробництві.