Результати онлайн-конкурсу фотографії 2020 року

28.12.2020

logo

В 202о році Профспілкою працівників державних установ м. Києва, в умовах карантинних обмежень, було  започатковано Онлайн-конкурсу фотографії, який проводився з 1 листопада по 17 грудня.

Конкурс проводився в одній конкурсній номінації «Моє хобі», на яку членами профспілки було подано більше 100 фотографій.

Проведення конкурсу було розділено на два етапи, на 1-му етапі організаційним комітетом було відібрано по дві найкращі роботи від кожного учасника Конкурсу.

На 2-му етапі, кращі фото були розміщені на офіційному інтернет-сайті для визначення переможців, шляхом проведення голосування.

За весь період голосування, що тривав з 01 по 17 грудні за всі конкурсні роботи було віддано 3 129 голосів.

Оголошення про проведення голосування були розміщенні  на сайті міськкому, в соцмережі Facebook та розіслано головам профспілкових організацій.

За підсумками проведення Онлайн-конкурсу фотографії Профспілки працівників державних установ міста Києва в 2020 році переможцями визнано:

– 1 місце – Милюхіна Наталія Володимирівна, помічник судді Верховного Суду, за роботу «Титанові озера»  – 1500,00 грн.;

71

 

– 2 місце – Дробот Ольга Григорівна – Моторне (транспортне) страхове бюро України, за роботу «Посуд з епоксидної смоли» –  1000,00 грн.;

59

 

– 3 місце – Добишева Ольга Анатоліївна, Голова ПК Державної казначейської служби України, за роботу «Моє хобі – Петриківський розпис» – 800,00 грн.

9

Лауреатами онлайн-конкурсу фотографії визнано:

– Радзівілл Алла Володимирівна – помічник судді Верховного Суду, за роботу «Картина осені» – 500,00 грн.;

70

– Козаченко Олена Миколаївна – Управління адміністративними будинками Управління справами Апарату Верховної Ради України, за роботу «Стартуємо»  – 500,00 грн.;

54

– Скляренко Олексій Миколайович – начальник відділу економіки Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації, за роботу «Тихе полювання» – 500,00 грн.;

46

Профспілка працівників державних установ міста Києва вітає пережців та лауреатів конкурсу та щиро дякує всім учасникам та тим, хто брав участь в голосуванні.