Результати онлайн вікторини до Дня міськкому

17.08.2021

logo

Шановні члени профспілки!

Київський міський комітет профспілки вдячний всім учасникам онлайн конкурсу, присвяченому Дню міськкому, за активність та надання якісних відповідей.

Приємно відзначити знання спілчан про нашу Профспілку, її цілі та завдання, перших та діючих керівників, історію створення та основні кроки становлення в профспілковому русі.

Практично всі, з 296 учасників, вірно відповіли на 30 конкурсних питань. Тільки п’ятеро допустили помилки в даті утворення міськкому, 6 учасників схибили в знаннях щодо структурної побудови Профспілки, 8 – у статистичних даних, решті не пощастило в уважності у питаннях, що навмисно містили подібні, співзвучні або близькі до вірних варіанти відповідей…

Конкурс довів, що члени Профспілки працівників державних установ Києва постійно слідкують за новинами профспілкового життя, активно цікавляться питаннями культурно-масової роботи, оздоровлення, соціальними програмами Профспілки, добре орієнтуються в положеннях Статуту, знають свої трудові права та профспілкові обов’язки.

Найбільш активними учасниками конкурсу виявились члени профспілкових організацій Міністерства фінансів України, Апарату Верховної Ради України, Рахункової палати України та Київської міської державної адміністрації.

Отже. За результатами конкурсу найбільшу кількість правильних відповідей надали 53 учасники, між якими за допомогою генератору випадкових чисел здійснено розіграш головних призів.

Так, першим з 53 головних претендентів на перемогу сервіс Random.org «вказав» на Ливківського Дмитра (профспілкова організація Рахункової палати України). Він отримує головний приз – 12-денний відпочинок у Санаторії «Молдова» (м. Трускавець).

Другий приз (надання автобусу профорганізації для здійснення поїздки «вихідного дня») отримує Олександр Гавриляко (первинна профспілкова організація Міністерства фінансів України).

Третім призером змагань, та володарем 2-х квитків до театру, став Андрій Москаленко (первинна профспілкова організація Апарату Верховної Ради України).

Вітаємо переможців та бажаємо успіху всім членам профспілки у наступних конкурсах!