Результати шахового турніру Профспілки працівників державних установ м. Києва

08.04.2024

6 квітня, на базі Республіканської шахово-шашкової школи «АВАНГАРД», змаганнями з шахів, проведено черговий етап Спартакіади Профспілки працівників державних установ м. Києва.

Участь у змаганнях взяли 27 членів профспілки, які представляли профспілкові організації Апарату Верховної Ради України, Національного банку України, Міністерства фінансів України, Київської міської державної адміністрації, Державної прикордонної служби України, Автотранспортного підприємства Управління справами Верховної Ради України, ДП «Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв», ДП «Поліграфічний комбінат «Україна» по виготовленню цінних паперів», Банкнотно-монетного двору НБУ та Полку поліції особливого призначення № 2 Головного управління Національної поліції у м. Києві.

За умовами змагань, переможці визначались як в особистому заліку серед чоловіків і жінок, так і у командному заліку.

За підсумками змагань серед жінок, призові місця посіли:

1 місце – Жанна Яворська (Апарат Верховної Ради України);

2 місце – Авдєєнко Ксенія (ДП «Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв»);

3 місце – Ганна Кучер (Київська міська державна адміністрація).

В особистій першості серед чоловіків, медалі турніру тримали:

1 місце – Валерій Жиленко (Національний банк України);

2 місце – Тарас Нікітюк (Київська міська державна адміністрація);

3 місце – Євген Бондар (Національний банк України).

У командному заліку переможцями змагань стали:

1 місце – команда Об’єднання первинних профспілкових організацій Київської міської державної адміністрації (голова профоб’єднання Іван Гутік, капітан команди Володимир Чубар);

2 місце – команда Апарату Верховної Ради України (Голова профорганізації Андрій Москаленко, капітан команди Євген Гальцев);

3 місце – команда  Державного підприємства «Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв» (голова профорганізації Валентина Михайлова, капітан команди Арсен Ступень).

Серед команд, які представили повні склади, решта місць розподілились наступним чином:

4 місце – команда Національного банку України (голова профорганізації Юрій Перун, капітан команди Євген Бондар);

5 місце – команда Полку поліції особливого призначення № 2 Головного управління Національної поліції у м. Києві, представлена Київською міською організацією профспілки атестованих працівників органів внутрішніх справ України (голова профоб’єднання Петро Васюк, капітан команди Аліна Ніколайчук);

6 місце – команда Банкнотно-монетного двору Національного банку України (голова профорганізації Валерій Бібік, капітан команди Руслан Ясниський).

Вітаємо учасників та переможців змагань!