Розіграш Кубку міськкому з міні-футболу

02.10.2018

logo

29 вересня 2018 року проведено розіграш Кубку Київського міського комітету профспілки працівників державних установ з міні-футболу.

На запрошення міськкому, в змаганнях прийняли участь 12 команд колективів фізкультури членських профспілкових організацій, які представляли Банкнотно-монетний двір Національного банку України, ПАТ «Укрсоцбанк», ОППО Київської міської державної адміністрації, Апарат Верховної Ради України, Міністерство молоді та спорту України, Полк поліції особливого призначення №2 ГУ НП України в місті Києві, Головне управління АТ «Державний ощадний банк України» по м. Києву  та Київській області, Національне агентство з питань запобігання корупції, Батальйон конвойної служби ГУ НП України в місті Києві, Національний банк України, Поліграфкомбінат «Україна» та Генеральну прокуратуру України.

IMG_2890

Призовий фонд змагань склав 7700,00 грн. Окрім призових місць було також передбачене преміювання в окремих номінаціях: «Кращий гол», «Кращий воротар» та «Кращий бомбардир».

Впродовж турніру всього зіграно 12 матчів та забито 68 м’ячів.

IMG_2974

За підсумками змагань переможцем турніру стала команда Об’єднання первинних профспілкових організацій Київської міської державної адміністрації, голова профоб’єднання Гутік І.П.

IMG_2976

Срібні медалі виборола команда профорганізації Апарату Верховної Ради України, голова профкому Москаленко А.М.;

IMG_2979

Бронзовими призерами стала команда Об’єднання первинних профспілкових організацій Головного управління Ощадбанку по місту Києву та області, голова профкому Кубрак О.В.;

IMG_2946

Заохочувальним призом за IV місце нагороджено команду Національного банку України, голова профкому Перун Ю.Д.

Команди-переможці були нагороджені дипломами I, II, III ступеня, кубками, медалями та грошовими преміями  у розмірі 3000,00 грн., 2000,00 грн., 1000,00 грн. та 500,00 грн. відповідно.

При підведенні підсумків суддівська колегія та організатори змагань відмітили яскраву гру представника команди Національного банку України Сергія Полишвайко, якому було вручено приз в номінації «Кращий гол», воротаря команди Апарату Верховної Ради України  Василя Клименка, який став кращим у свій номінації та найрезультативнішого бомбардира турніру  Андрія Бондаря, який представляв ОППО Київської міської державної адміністрації, та забив 5 м’ячів. Переможці у номінаціях отримали малі кубки, дипломи та грошові премії.

Символічною також стала участь у фінальному матчі працівників Київської міської державної адміністрації та Верховної Ради України, які за основним місцем роботи представляють різні гілки влади, а також матч за ІІІ місце, у якому зійшлись представники банківської системи – працівники Національного банку України та ПАТ «Ощадбанк».

Наступні, після призових, місця розподілилися наступним чином:

5 місце – Банкнотно-монетний двір НБУ;

6 місце – Міністерство молоді та спорту України;

7 місце – Батальйон конвойної служби ГУ НП України в місті Києві;

8 місце – Генеральна прокуратура України;

9 місце – ПАТ «Укрсоцбанк» / Полк поліції особливого призначення №2 ГУ НП України в місті Києві (за рівністю показників);

10 місце – Поліграфкомбінат «Україна»;

11 місце – Національне агентство з питань запобігання корупції.

Нажаль участь у турнірі не прийняли команди профспілкових організації Генеральної дирекції з обслуговування іноземних представництв, Українського інституту промислової власності («Укрпатент»), Національного агентства з питань державної служби, які входили до першої п’ятірки розіграшу кубку 2017 року.

За підсумками проведених спортивних заходів, міський комітет вдячний спортсменам за яскраву гру, проявлену взаємоповагу та толерантність, глядачам за жваву підтримку, а профкомам команд-учасниць за забезпечення команд формою з корпоративною символікою. Слід також відмітити безпосередню участь в організації виступу команд голови профкому Апарату Верховної Ради України Андрія Москаленка, голови профкому Міністерства молоді та спорту України Вікторії Мегей, голови Об’єднання первинних профспілкових організацій Головного управління Ощадбанку по місту Києву та області Оксани Кубрак та заступника голови Об’єднання первинних профспілкових організацій Київської міської державної адміністрації Віталія Дергунова. Переконані, що особиста участь та підтримка голів профкомів своїх спортсменів сприяла досягненню високих результатів цих команд.

Окрему вдячність також висловлюємо керівництву Державної прикордонної служби України та окремої комендатури охорони та забезпечення Адміністрації Державної прикордонної служби України, на базі спортивного комплексу якої були проведені спортивні змагання.