Семінар-нарад профспілкового активу 31.01.17

01.02.2017

logo

31 січня Київським міським комітетом профспілки працівників державних установ проведено семінар-нараду з профспілковим активом. Для участі у заході було запрошено заступника начальника Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві Світлану Глущенко та Першого заступника начальника Головного управління Держпраці у Київській області Владислава Андрієнка.


Світланою Глущенко були окреслені зміни, що відбулись у пенсійному законодавстві України у 2017 році та надано ряд практичних рекомендацій активу членських організацій. Владислав Андрієнко довів до відома учасників семінару про нові розміри фінансових санкцій за порушення законодавства про працю для юридичних та фізичних осіб-підприємців, які використовують найману працю.
До плану семінару також були внесені питання підведення підсумків відзначення Новорічних та Різдвяних свят, придбання подарунків для дітей членів профспілки та організації дозвілля дітей під час зимових канікул.
Крім того, керівництвом міськкому проінформовано актив Профспілки про стан укладання договорів на оздоровлення членів профспілки та їх дітей у поточному році, та про основні заходи, заплановані міським комітетом у 2017 році в сфері культурно-масової та спортивної роботи.

IMG_9886

IMG_9888

IMG_9890