Семінар-нарада профактиву 26.09.2019

27.09.2019

26 вересня проведено семінар-нараду з профспілковим активом організацій Профспілки. Під час зустрічі обговорено зміни в законодавстві про державну службу, які відбулись внаслідок прийняття Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо перезавантаження влади» (№1066) та ряд інших питань правозахисної, організаційної та фінансової діяльності міськкому.

До участі у нараді було запрошено заступника Голови Національного агентства України з питань державної служби Андрія Заболотного, який проінформував актив Профспілки  щодо основних змін в законодавстві, які відбулись. В обговоренні питання також прийняли участь голови профорганізацій державних установ, міністерств та відомств. Так, позицію щодо прийнятих змін у законодавство висловив голова профкому Національної академії державного управління при Президентові України, Народний депутат України 3-го скликання, Олександр Пухкал, зазначивши на необхідності активізацій діяльності профкомів державних установ та Нацагентства України з питань держслужби у захисті прав та гарантій державних службовців.

По завершенню роботи семінару-наради, Голова міського комітету Віталій Почтовий традиційно привітав входження до Профспілки нових організацій, зокрема «Урядового контактного центру – 1545» державної установи «Урядовий контактний центр» (голова профкому Ірина Негреєва).