Семінар профспілкового активу 06.04

12.04.2017

logo

6 квітня 2017 року Київським міським комітетом проведено семінар-нараду з профспілковим активом.
До участі у заході було запрошено 47 голів первинних та об’єднаних профспілкових організацій.

Керівництво міськкому та учасники семінару обговорили нагальні питання поточної діяльності, зокрема щодо початку дитячого оздоровчого сезону та оздоровлення членів профспілки.
На запрошення міського комітету перед учасниками семінару виступив начальник Міжрегіональне територіальне управління Нацдержслужби по м. Києву, Київській, Чернігівській та Черкаській областях Олександр Якубенко, який поінформував присутніх про процес впровадження нового Закону України «Про державну службу» та перші річні результати його дії. Голови профспілкових організацій, що представляли центральні органи влади та управління також повідомили про проблемними питаннями, які виникають на шляху змін, що запроваджені новим Законом та поділились з колегами власним досвідом та напрацюваннями у захисті прав працівників, у зв’язку із змінами законодавства про державну службу.
До уваги профспілкового активу було представлено інформацію щодо державного регулювання ринків фінансових послуг та місця профспілок у цьому процесі. Інформацію представила Директор департаменту регулювання та нагляду за наданням фінансових послуг фінансовими компаніями Національної комісії, що здійснює державне регулювання в сфері ринків фінансових послуг Галина Павленко, яка також є головою профспілкового комітету Нацкомісії.
Для участі у семінарі-нараді було запрошено також керівника кредитної спілки «Профспілкова скарбниця» Київської міської ради профспілок Тетяну Орисенко, яка поінформувала голів членських організацій Профспілки про роботу Кредитної спілки, розповіла про умови участі спілчан у кредитуванні та інших аспектах діяльності спілки.
На завершення зібрання учасників наради та актив членських організацій було запрошено на, організоване 10.04.2017 Федерацією профспілок України, пікетування офісу Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) з вимогою щодо скасування рішення НКРЕКП від 28.03.2017 «Про встановлення тарифів на послуги транспортування та розподілу природного газу», згідно з яким підвищується плата за газ для населення та промислових підприємств.

IMG_9831

IMG_9841

IMG_9846

IMG_9847

IMG_9856

IMG_9864

IMG_9869