Семінар в міськкомі

21.02.2020

logo

20 лютого в приміщенні міськкому відбувся семінар для активу Профспілки.

IMG_5355

На запрошення міськкому, участь у семінарі взяли заступник директора Департаменту економіки та інвестицій Київської міської державної адміністрації Стрижиус Олена та начальник відділу  ціноутворення на соціально значущі товари та послуги Департаменту економіки та інвестицій Шевцова Віта. Вони поінформували актив щодо змін в системі оплати проїзду в наземному транспорті, комунальних тарифів та розповіли про етапи впровадження єдиного електронного квитка.

IMG_5352

Також заслухали та обговорили інформацію Птиці Антоніни, члена Президії міськкому, про слухання в Комітеті Верховної Ради України з соціальної політики та захисту прав ветеранів на тему «Сучасний стан українських профспілок. Потреба у перезавантаженні соціального/публічного діалогу».

IMG_5363

Заступник Голови профспілки Микола Машталер поінформував про профспілкову конференцію, ініційовану і проведену Федерацією профспілок України 14 лютого, на тему «Роль профспілок у захисті прав людини праці. Дотримання прав і гарантій діяльності профспілок у сучасних умовах», про поточну діяльність міського комітету, зокрема щодо організації звітно-виборного процесу в профорганізаціях, проведення конкурсів міськкому з художньої фотографії, ручної вишивки тощо. А головний бухгалтер міськкому Ольга Фефелова розповіла присутнім про стан підготовки та проведення літнього оздоровлення членів профспілки та їх дітей.

В кінці семінару заступник голови Микола Машталер вручив профспілкові нагороди та відзнаки ювілярам та профспілковим активістам.

IMG_5375