Щира подяка

15.04.2020

Шановні члени профспілки, друзі, колеги!

Сьогодні, в розпал пандемії, в час, коли ми вже практично місяць живемо в умовах карантину, хочу звернутись до Вас зі словами щирої подяки.

В першу чергу вдячності головам профспілкових організацій, які з самого початку карантину, не чекаючи підказок, прохань чи настанов, почали діяти. Ми неодноразово говорили про більш ніж два мільйони гривень, які витрачені профспілковими організаціями на підтримку трудових колективів, на закупівлю засобів особистого захисту, матеріальну допомогу та інше. Саме в діях – істинний дух профспілки. І він розкрився саме в нинішній складний час. Трудові колективи побачили, хто в першу чергу, готовий прийти на допомогу, хто не сховався, не розділив їх на «свій – чужий», а допоміг кожному.

Впродовж місяця ми разом долаємо страшний вірус,  декларуємо єдність, вірність принципам профспілки та дієвість профспілкових утворень. Завдяки діям профорганізацій приходить нове розуміння нашої роботи, збільшується активність профспілкового членства та увага до можливостей трудових колективів у захисті свої прав.

Ми, не зважаючи на карантинні обмеження, не тільки продовжуємо, а й активізуємо  нашу роботу – прийняття рішень Президією, постійний діалог з членськими організаціями, введення роз’яснювальної та консультативної роботи,  юридична, фінансова та організаційна діяльність проводиться так само оперативно та ще з більшою самовіддачею.

Ми розуміємо, що на вістрі загрози сьогодні всі. Загрози вірусу, загрози економічної нестабільності, загрози зниження заробітних плат та скорочень. Тому, ми особливо сьогодні, маємо консолідуватись у спільному прагненні до зменшення можливих ризиків. І тому, особливо приємно відзначити, що, завдяки Вам, є справжнє відчуття сили нашої профспілки, впевненість у власних можливостях та переконаність у правильному шляху.

Ваші дії, Ваша підтримка та допомога наближає день перемоги над страшною недугою, убезпечує працівників від загрози та сіє надію у наших серцях.

Дякую!

Щиро Ваш, Голова Профспілки Віталій Почтовий.