Ведення активної культурно-масової роботи

15.06.2021

Профспілкові організації Профспілки працівників державних установ м. Києва продовжують активну культурно-масову роботу.

Після пом’якшення карантинних обмежень все більшою популярністю користуються екскурсії вихідного дня, які дозволяють в повній мірі насолодитися красою нашої країни та пробудити інтерес до історії рідного краю.

З наближенням свят все більше профспілкових організацій планують такі екскурсії в місто Одеса, Закарпаття, Київську, Черкаську та Полтавську області та інші регіони України.

Значний внесок у проведення таких культурно-масових заходів здійснює міський комітет, і, звісно, найвищою оцінкою його діяльності є саме вдячність від профспілкових організацій та членів профспілки.

Так, нещодавно, за сприяння міськкому первинна профспілкова організація Київського міського центру по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат ОППО Департаменту соціальної політики відвідала мальовничі міста Хмельниччини та Чернівецької області, а саме місто Кам’янець-Подільський, Бакоту, Хотин.

Centre

А первинні профспілкові організації Державної архівної служби України, Центрального державного архіву громадських об’єднань України, Центрального державного архіву-музею літератури і мистецтва України та Центрального державного архіву зарубіжної україніки подякували міськкому за надану допомогу в організації та проведенні екскурсії вихідного дня «Шляхетна спадщина Вінничини».

CDAZU