Відбулось засідання Президії міськкому

09.06.2021

logo

08 червня відбулося чергове засідання Президії Київського міського комітету профспілки працівників державних установ, на якому було розглянуто ряд питань поточної діяльності міськкому та організацій Профспілки.

IMG_6813

Так, членами Президії було обговорено рішення, прийняті VIII З’їздом Федерації профспілок України від 25.05.2021, делегатом якого був Голова Профспілки Віталій Почтовий. Особливу увагу було приділено Стратегії діяльності ФПУ на 2021-2026 рік та визначено ряд завдань Профспілки, що випливають із прийнятої Стратегії, власних програмних документів та прийнято план роботи на ІІ півріччя поточного року.

Президією міськкому також обговорено оздоровчу кампанію, яка проводиться Профспілкою та погоджено підписання додаткових договорів на оздоровлення дітей членів профспілки.

Під час проведення засідання, особливу увагу Президією міськкому було приділено основним профспілковим завданням щодо соціально-економічного захисту спілчан та розвитку соціального партнерства. У виступах членів Президії, зокрема, відмічено активну діяльність міськкому щодо сприяння укладанню колективних договорів в державних установах та системному підходу до контролю за їх виконанням.

Окремим питання обговорення стала інформаційна діяльність профспілкових організацій та активізація культурно-масової роботи, яка після послаблення карантинних заходів знаходить значну підтримку спілчан. Прикладами такої діяльності наведено роботу профорганізацій Поліграфічного комбінату «Україна» (Кірієнко П.В.), якою проведено змагання з картингу та Генеральної дирекції з обслуговування іноземних представництв (Михайлова В.І.), якою зорганізовано великий спортивний турнір з чотирьох видів спорту.

На завершення засідання, Головою Профспілки було дано доручення керівникам профспілкових організацій КМДА (Гутік І.П.), Апарату Верховної Ради України (Москаленко А.М.) та Головного управління АТ «Ощадбанк» (Трофимович О.В.) щодо вручення почесних дипломів переможцям онлайн-турніру з шахів, який проведено міським комітетом (в особистому заліку серед чоловіків: І місце – Нікітюк Т.Г. (ОППО КМДА), ІІ місце – Молоканов Ю.А. (Апарат ВР України), ІІІ місце – Гальцев Є.В. (Апарат ВР України), в особистому заліку серед жінок: І місце – Кучер Г.М. (ОППО КМДА), ІІ місце – Олешко М.В. (АТ «Ощадбанк»), ІІІ місце – Кобець І.В. (АТ «Ощадбанк»).

IMG_6818

Крім того, голові профкому Апарату Верховної Ради України було передано квитки до Театру імені Івана Франка, для вручення переможниці онлайн – вікторини до Дня Києва – Олені Козаченко.

IMG_6821