Вітання з ювілеєм Лисцева Миколу Прокоповича

06.09.2017

luscev2

Профспілка працівників державних установ м. Києва сердечно вітає з 90-річним ювілеєм від дня народження колишнього голову Об’єднаної профспілкової організації Служби безпеки України Лисцева Миколу Прокоповича.
Ветеран профспілки віддав десятки років служінню батьківщині, а згодом, і членам профспілки. Завдяки багаторічній наполегливій праці Миколи Прокоповича, принциповості у відстоюванні позицій профспілки, у відомстві здійснено значні кроки до дотримання прав і гарантій членів профспілки та забезпечено розвиток соціального партнерства. Вперше, за керівництва профспілковою організацією СБУ Лисцева М.П. укладено колективний договір та забезпечено виділення коштів на розвиток профспілкової організації. Сьогодні, святкуючи поважний ювілей Микола Прокопович залишається активним поборником правди та справедливості, ділиться вагомим досвідом профспілкової роботи та життєвою мудрістю.
Президія Київського міського комітету та профспілковий актив Профспілки щиро бажає ювіляру довгих років життя та міцного здоров’я.