Виїзне засідання Пленуму

03.12.2018

logo

Київським міським комітетом профспілки працівників державних установ у м. Яремче проведено виїзне засідання VI Пленуму міськкому в якому взяли участь члени міськкому, Ревкомісії Профспілки, голови та актив найбільших членських організацій.

На засіданні вищого виборного органу Профспілки підведені підсумки роботи міськкому у 2018 року за основними напрямками діяльності, заслухано та затверджено звіт Ревізійної комісії міськкому.

IMG_20181130_174118

В обговоренні звітної доповіді Голови Профспілки Віталія Почтового взяли участь голови найбільших профспілкових організацій, які високо оцінили роботу міськкому у відстоюванні соціально-економічних та трудових прав працівників, а також ефективну діяльності щодо задоволення оздоровчих та культурно-освітніх потреб членів профспілки. Членами міськкому також обговорено питання діяльності профорганізацій у розвитку соціального партнерства, впровадження сучасних інформаційно-комунікаційних технологій у профспілковій роботі та мотивації профспілкового членства.

На основі узагальненої інформації щодо роботи у 2018 році, критичних зауважень та пропозицій учасників Пленуму, виходячи з Програми дій Профспілки на 2016-2020 роки, визначено завдання щодо подальшого вдосконалення діяльності  Профспілки та затверджено План роботи на І півріччя 2019 року.

Крім того, під час роботи Пленуму,  затверджено результати конкурсу на кращу профспілкову організацію 2018 року, якою стало Об’єднання первинних профспілкових організацій Київської міської державної адміністрації (голова ОППО – Іван Гутік), а також вручено почесні дипломи профорганізаціям-переможцям Спартакіади 2018 року (ОППО КМДА – Іван Гутік, ППО Апарату Верховної Ради України –  Андрій Москаленко та ППО Банкнотно-монетного двору НБУ – Валерій Бібік).

IMG_20181130_180130

Вищим виборним органом Профспілки також внесено зміни до складу Президії міськкому, відповідно з чим, на виконання Статуту, до складу Президії міськкому введено голову профкому Поліграфічного комбінату «Україна» Павла Кірієнка, в зв’язку з відкликанням профорганізацією попереднього голови профкому – Анатолія Єфіменка.

По звершенню виїзного засідання Пленуму, з метою розвитку оздоровчої та культурно-масової діяльності, члени Київського міського комітету ознайомились з можливостями оздоровлення в Прикарпатському регіоні, для чого було здійснено робочий виїзд в ряд оздоровчих комплексів та баз відпочинку.