Змагання з волейболу

23.10.2018

logo

Київський міський комітет профспілки працівників державних установ запрошує членські організації взяти участь в останньому етапі Спартакіади 2018 року – змаганнях з волейболу, що відбудуться 10 листопада 2018 року.

Місце проведення змагань: спортзал Національної академії статистики, обліку та аудиту, адреса: м. Київ, вул. Підгірна, 1 (м. Лук’янівська.)

Дата та час проведення змагання: 10 листопада 2018 року.

Реєстрація з 1000 год. Початок змагання о 1030 год.

До участі в змаганнях допускаються всі бажаючі працівники, які є членами Профспілки працівників державних установ м. Києва, мають довідку про стан здоров’я та дозвіл приймати участь в змагання з даного виду спорту.

Підтвердженням членства учасника змагань в профспілковій організації є оформлена належним чином заявка на участь в змаганні, підписана головою профспілкової організації з проставленням печатки (за наявності).

Підтвердженням приналежності учасника змагань до підприємства, установи чи організації, в яких діє профспілкова організація, є один з таких документів:

– довідка з місця роботи, видана особою або структурним підрозділом відповідальним за кадрову роботу;

– копія наказу про прийняття на роботу, завірена особою або структурним підрозділом відповідальним за кадрову роботу;

– службове посвідчення;

– копія трудової книжки.

– тощо.

Команда або окремий учасник, що не зможуть підтвердити факт приналежності до підприємства, установи, організації, в яких діє профспілкова організація не будуть допущені до змагань.

В заявці на участь обов’язково має бути відмітка лікаря.

Кожен учасник повинен мати при собі документ, який посвідчує особу, або його копію.

Змагання командні. Склад команди 12 чоловік. На майданчику одночасно виступають 6 гравців.

Змагання проводяться відповідно жеребкування за кубковою або круговою системою (в залежності від кількості команд-учасниць).

Зустрічі (ігри) між командами  проводяться із 3 партій до 15 очок. При рахунку 1-1 третя партія проводиться до 8 очок. При рахунку 2:0 на користь однієї із команд гра припиняється.

Перемагає команда, яка першою набирає 15 очок (а за рахунку 1-1 вісім очок) в партії з різницею в 1 м’яч.

Положення про проведення змагань з волейболу

Заявка на участь в змаганнях