Звітно-виборні збори в профорганізації Національної академії державного управління при Президентові України

27.06.2017

23 червня відбулися звітно-виборні збори в первинній профспілковій організації Національної академії державного управління при Президентові України, на яких  піднімались актуальні питання соціально-правового захисту членів трудового колективу, заробітної плати, культурно-масової роботи, яка, як відмічали присутні, проводиться на високому рівні.

За дорученням Президії Київського міського комітету профспілки в звітно-виборних зборах взяв участь заступник голови Профспілки працівників державних установ м. Києва Машталер Микола Іванович.

Зі звітною доповіддю виступив голова профспілкової організації Загороднюк Сергій Васильович. За результатами голосування роботу профспілкового комітету було визнано задовільною, а Сергія Васильовича переобрано головою первинної профспілкової організації.

Крім того, на звітно-виборних зборах було прийнято рішення відзначити День державної служби та проведення звітно-виборних зборів відвідуванням Шевченківського національного заповідника у місті Канів, а Київський міський комітет забезпечив членів профспілкової організації автобусом.

IMG_4392

Так, вже стало доброю традицією для членів Профспілки працівників державних установ м. Києва знайомитися з культурною і історичною спадщиною України, проводячи тури «вихідного дня», а також з колегами з профспілкового руху. Перебуваючи в Шевченківському заповіднику члени профорганізації Національної академії познайомилися з активістами однієї з первинних профспілкових організацій Об’єднаної профспілкової організації Державної прикордонної служби України, яку очолює Птиця Антоніна Миколаївна. А первинна профспілкова організація ДП «Поліграфкомбінат «Україна» на чолі з Єфіменком Анатолієм Степановичем провели 3-дениий семінар з питань вивчення можливості оздоровлення членів профспілки в смт. Затока Одеської області.

Користуючись нагодою, Київський міський комітет профспілки працівників державних установ щиро вітає Загороднюка Сергія Васильовича з обранням головою профорганізації на новий термін.