Інформація про роботу в 2018 році

Інформація про роботу

Профспілки працівників державних установ м. Києва

в 2018 році

Шановні колеги!

2018 рік традиційно для нашої Профспілки, був насичений активною діяльністю всіх профспілкових організацій. Разом із Вами ми плідно працювали в сфері захисту прав спілчан, оздоровлення членів профспілки та розвитку культурно-масової і спортивної роботи.

Профспілка активно працювала над збільшенням кількості укладених колективних договорів в державних установах. Через продовження дії низки  угод про співпрацю на рівні міськкому, нами значно поглиблено соціальне партнерство зі структурними підрозділами центральних органів влади, що діють у місті Києві.

Впродовж року міський комітет удосконалював форми та методи роботи в сфері оздоровлення дітей членів профспілки та спілчан, розвивав нові зв’язки з оздоровчими закладами в екологічно-чистих регіонах України та укладав нові угоди. Ми продовжили активне навчання профспілкових активістів, значно розширили інформаційну діяльність та правовий захист членів профспілки, якісно супроводжували фінансову діяльність профорганізацій.

Рік 2018 був насичений для нас також і новими знайомствами. До профспілкових лав приєднались нові активісти, на чолі профорганізацій стали ряд молодих та перспективних лідерів.

Підсумовуючи черговий, 43 рік діяльності Профспілки працівників державних установ міста Києва, слід зазначити на  незгасаючій довірі до Профспілки збоку наших членів. І це, безперечно, є ствердженням правильного шляху, по якому ми йдемо вже п’яте десятиліття. Йдемо разом з Вами –  справжніми лідерами трудових колективів.

З повагою та вдячністю

Голова Профспілки працівників державних

установ міста Києва                                                    Віталій Почтовий

***********************************************************************************************************