Виїзне засідання Президії

25.02.2019

logo

Київським міським комітетом профспілки працівників державних установ проведено виїзне засідання Президії на базі санаторію «Хорол» в місті Миргород Полтавської області.

IMG-99f2b1f4aae0ab5d215f11634006524d-V

Крім поточних питань, що розглядались на засіданні Президії, були проведені робочі зустрічі з керівництвом санаторіїв міста Миргорода. За результатами цих зустрічей та тривалих переговорів, вперше було досягнуто згоди про надання міськкому знижки на путівки до санаторію «Хорол» в розмірі 5%, раніше знижок в цей санаторій не було.

Vizit PDKL3P_4480

Vizit PDKL3P_4496

Зважаючи на те, що такі виїзні засідання Президії Київського міського комітету стали вже традиційними та щоразу приносять позитивний результат, журнал «Дипломатія без кордонів» не залишив без уваги нашу діяльність та присвятив цілу статтю (двома мовами – українською та англійською) роботі Профспілки, в якій розрекламував нашу країну через діяльність профспілки, адже цей журнал розповсюджується серед дипломатичних представництв країн Європи та всього світу. «…Приємно також зазначити. що робота Київського міського комітету в культурно-масовій та екскурсійній площині стає орієнтиром для діяльності членських організацій профспілки…»

IMG_20190225_154357

З повним текстом статті можна ознайомитись на Facebook-сторінці міськкому.